fredag 5. februar 2010

Helg!!!!!

Ja da var det helg igjen... Vel ikke for meg da.. jeg sitter å venter på en ny jobbhelg.. begynner på jobb klokka 15... LOVELY!!! :(

Ja ja.. sånn er det nå bare en gang og da er det 4 helger til neste gang. I tilegg har det blitt endringer i turnusen så jeg må jobbe 1 helg ekstra, og av den grunn får jeg noen avspaseringsdager.. Det sier vi ikke nei takk til. :):) Litt rart og sitter her en formiddag UTEN noen ting å gjøre.. Huset tok jeg i går så det er ikke noe husarbeid å gjøre, ingenting på tv og Mathiasen min er i barnehagen. WHAT TO DO???? Tror det er noe klær i tørketrommelen som jeg kan brette.. OFH.. snakk om spennende fredags formiddag a dere..

Tror forresten det snart er over med ammingen nå og. Mathias har fått en tann nede og i går beit han meg så hardt at blodspruten sto.. Fortsatt noe så innmari vondt. Stakkars jeg skreik jo til så jeg skremte livet av ungen min.. Han gråt i 5 min. Vel, kanskje han lærte at man ikke biter mamman sin i puppen mere da. :) Ellers ser jeg enden av denne ammingen. Nå er han snart 1 år og det skal jaggu meg bli godt å få kroppen sin tilbake. :) Det ser jeg veldig frem til. :)

Nå tror jeg jammen meg sola titter frem her også.. Så deilig!!! Får vel gå å brette de klærne og så ta meg en matbit før jeg drar på jobb. Sikkert noe jeg kan gjøre om jeg kommer tidlig. Blogges senere.. kanskje jeg til og med har noe gøy å blogge om da. :):)

God helg!!

3 kommentarer:

  1. uffda, det hørtes ikke godt ut :/ synes du har gjort en kjempe god jobb som har ammet såpass lenge uansett jeg. og så får vi håpe at han har lært for denne gang,så det kan bli litt ammekos innimellom for det :)

    kos deg på jobb,snuppa :) du er flink. jeg går rundt i min egen boble,og føler meg helt ubrukelig for tiden :/

    Hadde vært koselig å funnet på noe snart - alle fire (seks) :)

    SvarSlett
  2. Bloggen din var skikkelig fin nå :o) Og så bra du endelig blgger litt igjen.. hihi!!
    Uff, hørtes ikke noe godt ut at hanb eit deg så mye:( Matheo beit jo meg og, men begynte ikke å blø... Får ikke håpe han biter deg mer da.. hehe :P
    Si fra hvis du vil treffes en dag! Klem

    SvarSlett
  3. Takk snupper.. var så lei av den gamle headeren. :) Skal prøve å bli flinkere til å blogge. ;)Dere er jo flinke. :)

    SvarSlett